30 Gün 30 Nefes

Satışta Değil

30 Gün 30 Nefes

30 gün boyunca çocuklarınızla birlikte yapacağınız kısa, eğlenceli ve etkili mindfulness alıştırmalarıyla ailece farkındalıklı bir yaşam için meydan okumaya ne dersiniz?

“Durup kendimizle iletişim kurmak devrimci bir adımdır.” diyor zen ustası Thich Nhat Hanh. Ve ekliyor, “yürüyor ama yürüdüğümüzün farkına varmıyoruz. Buradayız ama burada olduğumuzu bilmiyoruz. Gün boyu kendimizi kaybediyoruz.”

Çocuklarımızda -ne yazık ki- bu hızlı yaşamdan, bu farkında olmadan geçen günlerden -ödev, servis, kurslar, teknolojinin yanlış kullanımı vb sebeplerle- nasiplerini gerginlik, endişe, kaygı ve sosyal duygusal becerilerde gerileme olarak alıyorlar.

Nedir bu Mindfulness?

“Bilinçli farkındalık (mindfulness), kendimizle bağ kurmaktır ve bütün gereken nefes alıp vermektir; yuvaya dönüşümüz nefesimizle başlar. Nasıl nefes alacağınızı bilirseniz kendinizi tanımaya başlamak üzere nasıl yürüyeceğinizi, oturacağınızı, yiyeceğinizi ve farkındalıkla nasıl çalışacağınızı da öğrenebilirsiniz. Bir kez kendinizle iletişim kurabilirseniz dışarıyla da iletişiminize büyük bir açıklık gelecektir.”

Nasıl olacak?

Bu programda amacımız kendimizle ve çocuklarımızla kurduğumuz bağı güçlendirmek amacıyla yaşama kısa molalar vermek.

30 gün boyunca her gün epostanıza bir mindfulness egzersizi gelecek.

Yapmanız gereken tek şey rahat, güvenli bir yere oturmak ses kaydını ailece dinleyerek yönergeleri takip etmek; sonrasında birbirinize önerimiz olan soruları sorabilir, bir sonraki işinize başlamadan yavaşlamanın, bir aradalığın ve bağlantının keyfini çıkarabilirsiniz.

Alıntılar:

Bir ağız İki kulak TTH, Kuraldışı, 2015.

Tarih:

—-

Ücret:

—-

İletişim:

[email protected]

 

Stokta yok